Forløb

Individuelt forløb for dig der er i sorg efter dødsfald

Har du mistet en søskende, forælder, barn eller en anden tæt relation? 

Der er mange ting, du skal tage dig af, og måske også mange andre (børn, forældre, søskende, venner) du løfter, men hvem løfter dig, passer på dig, lytter til dig og holder dig oppe i denne svære tid med sorg efter dødsfald. Måske står du tilbage med et væld af svære beslutninger?

Jeg har en del klienter, der netop har oplevet sorg og føler sig helt alene i verden, og mangler et sted, der er deres rum alene, hvor følelser, desperation, frustration og bekymringer er lovlige.

Min intention for dette forløb er at hjælpe dig med at finde mere ro i sorgen, tage hul på de tunge samtaler, få sat ord på de svære følelser, få troen på at du kan komme videre i det nye for evigt forandrede liv, og tale om og tænke på afdøde med glæde og smil.

Det er vigtigt for mig, at du er tryg, derfor følger jeg dig tæt og støtter op om processen. Jeg er lige ved siden af dig hele vejen. Du får mulighed for at få sagt ordentligt farvel i form af afdødekontakt.

Step by step

Sådan foregår dit individuelle sorgforløb:

Mangler du et kærligt skub fremad, og har du brug for at se din nye tilværelse på en anden måde, og lyst til at indgå i et individuelt forløb, hvor afdødekontakt indgår i hver session, så er dette intensive forløb måske noget for dig.

Du får 4 sessioner. Det er muligt, at udskifte 1-2 sessioner med healing.

Forløb starter løbende, derfor er det vigtigt, at du kontakter mig, hvis du er interesseret. Vi tilrettelægger forløbet helt efter dit behov.

De individuelle sessioner foregår i Loaderiet, Agervang 8, 2800 Kgs. Lyngby, eller hjemme hos mig i Nærum, indtil leje af lokaler er på plads i Ballerup.

Prisen er 4.000 kr. (normalpris 4.400 kr.)

Kontakt mig endelig, hvis du kunne være interesseret i at deltage i et sådan forløb.