Lo Lo

Hej, mit navn er Lone

Min drivkraft er, at jeg elsker at hjælpe andre på deres vej med deres egen udvikling, og være der til at støtte og vejlede, præcis som jeg selv oplevede, da jeg startede denne fantastiske udviklingsproces.

Jeg er clairvoyant rådgiver, healer og medie for nysgerrige sjæle, der vil på en spirituel rejse inden for selvudvikling, oplysning, og dem der søger hjælp til af finde balancen i sit liv.

Min intention er at hjælpe dig med at leve i overensstemmelse med din sjæl, så du kan finde indre ro.

Hos mig vil du opleve, at trygheden, tilliden og varmen er vigtig for mig i hver en session. Det er af afgørende betydning, at du føler dig godt tilpas, da det er vigtige indsigter og læringer, som gives videre.

Jeg lærer selv bedst i tryghed. Det er af stor betydning, at du ved, at jeg støtter, griber og følger dig hele vejen igennem en session.

Min vej til det spirituelle

Jeg hedder Lone og har altid interesseret mig for det spirituelle, og været tiltrukket af det. Jeg har fx. slugt alle udsendelser, der omhandlede spirituelle emner i tv. Jeg har dog aldrig vidst, at jeg havde evner i den retning.

Efter en hård periode i mit liv, hvor jeg havde svært ved at finde min retning i livet, kom det spirituelle univers tættere på, da jeg selv benyttede mig af dygtige clairvoyante rådgivere. Det var med til at starte min egen udvikling.

Jeg besluttede at starte på REIKI healer uddannelsen hos dygtige Marzcia Techaus Healing & Clairvoyance Center i Kbh. Da den uddannelse var i hus, var jeg solgt. Wow hvor havde jeg fået mange indsigter på det fysiske, psykiske, mentale og sjælelige plan. Jeg kunne ikke stoppe her, men måtte lære og forstå mere.

Derfor tog jeg bagefter også uddannelsen som clairvoyant rådgiver, healer og medie (afdødekontakt) hos Marzcia Techau. Sikke en transformation jeg gennemgik. Herefter er jeg certificeret i Medieskab (afdøde-kontakt) hos Selma Ambirk, The Spiritual Journey DK.

Jeg følte mig ikke længere forkert

Jeg fik bl.a. indblik i, at jeg ikke var alene om, at føle mig forkert og misforstået. Jeg lærte, hvad det vil sige at være sensitiv – og hvorfor jeg var så udtrættet, når jeg havde været sammen med mange mennesker, og trængte til en pause bagefter. 

Jeg indså, hvordan jeg kunne holde mine sanser hos mig selv og ikke behøvede at mærke alle andres følelser og stemninger.  Jeg var ikke den eneste, som havde brug for at trække mig og være hjemme for at lade op, i stedet for at være omgivet af andre mennesker hele tiden.

Mine handlemønstre og følelser gav lige pludselig mening for mig. Jeg fik indsigt i, hvordan jeg bedst fylder mig selv op med god energi og bliver i den.

Samtidig fandt jeg også ud af, at det er en gave, at kunne mærke andre menneskers følelser, blokeringer og traumer i netop dette spirituelle arbejde. Nu kunne gaven bruges positivt, og ikke gemmes væk.

mock up af Lones facebook-side

Følg med på Facebook og få gode råd

På min Facebook-side deler jeg relevante tilbud, behandlinger, kommende kurser og workshops, som kan være en mulighed for dig til at dykke ned i din egen spiritualitet.