Lone Kaalund

Husrensning

Oplever du uforklarlig aktivitet i dit hjem?

Mærker du uforklarlig aktivitet som bl.a. berøring, bankelyde, dårlig lugt eller elektriske apparater, som gentagne gange pludselig tænder eller slukker. Føler du, at du bliver iagttaget, mærker kulde, har besvær med at sove eller en form for dårlig energi i et eller flere rum, så kunne det tyde på aktivitet eller gammel energiaftryk evt fra tidligere afdød(e) beboer(e). Så er husrensning er god ide.

Step by step

Sådan foregår en husrensning med mig

Ved husrensning skal jeg bede om en plantegning over lejlighed eller hus og have, som jeg gennemgår og mærker ind i, inden jeg kommer. 

Herefter kommer jeg ud til jer, og gennemgår jeres hjem, og tuner ind på det/de steder, hvor jeg hjemmefra mærkede aktivitet.Når jeg har lokaliseret disse steder og konstateret, om der er tale om aftryk fra afdøde, som hænger fast her på jorden, kan jeg gå i gang med at rense energien.

Det vil sige, jeg sender den afdøde videre og fjerner derved også den dårlige energi.

Efter en husrensning vil I kunne mærke stor forskel på energien i lejligheden eller huset/grunden, som giver fuldstændig ro og positiv energi igen. Du vil bl.a. igen kunne sove, trække vejret ubesværet og mærke roen i huset.

Det kan være nødvendigt med mere end én husrensning, hvis der enten er tale om stor aktivitet eller mange kvadratmeter.

Lone står op ad væggen og kigger ind med et smil på læberne
mock up af Lones facebook-side

Følg med på Facebook og få gode råd

På min Facebook-side deler jeg relevante tilbud, behandlinger, kommende kurser og workshops, som kan være en mulighed for dig til at dykke ned i din egen spiritualitet.