Forløb

Gruppeforløbet er for dig der er i sorg efter dødsfald

Har du mistet en søskende, forælder, barn eller en anden tæt relation? 

Der er mange ting, du skal tage dig af, og måske også mange andre (børn, forældre, søskende, venner) du løfter, men hvem løfter dig, passer på dig, lytter til dig og holder dig oppe i denne svære tid med sorg efter dødsfald. Måske står du tilbage med et væld af svære beslutninger?

Jeg har en del klienter, der netop har oplevet sorg og føler sig helt alene i verden, og mangler et sted, der er deres rum alene, hvor følelser, desperation, frustration og bekymringer er lovlige.

Min intention for dette forløb er at hjælpe dig med at finde mere ro i sorgen, tage hul på de tunge samtaler, få sat ord på de svære følelser, få troen på at du kan komme videre i det nye for evigt forandrede liv, og tale om og tænke på afdøde med glæde og smil.

Det er vigtigt for mig, at du er tryg, derfor følger jeg dig tæt og støtter op om processen. Jeg er lige ved siden af dig hele vejen. Du får mulighed for at få sagt ordentligt farvel i form af afdødekontakt. Målet er også, at du får et fælleskab, hvor I ud fra samme ulykkelige situation kan støtte hinanden og dele jeres tanker og høre betragtninger fra andre i samme situation som dig.

Step by step

Sådan foregår gruppeforløbet:

Mangler du et kærligt skub fremad, og har du brug for at se din nye tilværelse på en anden måde, og lyst til at indgå i et individuelt forløb, kombineret med et fællesskab af andre, som gennemgår tilsvarende sorg, så er dette intensive forløb måske noget for dig.

Du får 5 sessioner, der fordeler sig således: 1x individuel afdødekontakt, 2x gruppesessioner, 1x individuel afdødekontakt og til sidst en afsluttende gruppesession.

Forløb starter løbende, derfor er det vigtigt, at du kontakter mig, hvis du gerne vil med, så snart der er tilmeldte nok til et nyt forløb. . Det strækker sig over 7 uger. Vi starter med individuel afdødekontakt, uafhængig af hinanden.

De individuelle sessioner foregår i Loaderiet, Agervang 8, 2800 Kgs. Lyngby. Gruppesessionerne vil foregå hjemme hos mig i Nærum, indtil leje af lokaler er på plads i Balleru

Prisen er 8.500 kr. (normalpris 12.100 kr.)

Kontakt mig endelig, hvis du kunne være interesseret i at deltage i et sådan forløb, så snart der er nok tilmeldt til et nyt forløb.

Coverbillede til mobil-afsnittet afdøde-kontakt, hvor Lone kigger op mod himlen