Hos Lone Kaalund

Få budskaber fra dine kære med afdøde-kontakt

Afdøde-kontakt giver dig kun positive budskaber

Når vores kære forlader os, efterlades vi med sorg, og nogle gange også med spørgsmål, som vi ikke tror muligt, at få svar på. Vi kan overvældes af bebrejdelser, fortrydelser og dårlig samvittighed.

De afdøde kommer ofte igennem for netop at fjerne og befri os fra byrder på vores skuldre og få os til at forstå, hvad der skete – og ikke mindst hvorfor. Afdødekontakt kan være en meget healende proces, og mange mennesker oplever en stor fred med at have haft kontakt igen. Lad mig sige med det samme – afdøde kommer kun igennem med positive budskaber. Uvenskab eller tvister findes ikke i den åndelige verden.

Jeg er uddannet og efterfølgende certificeret medie hos Marzcia Techau og efterfølgende med udbygning hos Selma Ambirk, The spiritual journey DK.

Afdøde-kontakt

Afdøde-kontakt kan foregå 1:1 eller I kan være flere personer sammen til seancen.

Det er for dig/jer, der har mistet en kær, som I gerne vil have budskaber fra eller kontakt til.

Klarsynsaften

Klarsynsaftener er åbne for alle interesserede. Det vil derfor være en gruppe, som ikke nødvendigvis kender hinanden.

Kommende klarsynsaftener oplyses snart – hold øje med facebooksiden.

Gruppe-seance

Jeg kan også bookes til en gruppeseance, en hyggelig veninde- eller venneaften, polterabend eller hvad du kan komme i tanke om. Der kan være et kørselstillæg afhængigt af, hvor du bor.

Step by step

Sådan foregår en afdøde-kontakt hos mig

Seancen foregår ved at jeg tuner ind på den afdøde, hvor jeg viderebringer det, der bliver sagt til dig. Du er velkommen til at stille spørgsmål og få afdødes svar til dig.

Jeg kan aldrig vide, om det er muligt at få kontakt til præcis den afdøde, som du ønsker. Det er ikke alle afdøde, som er klar til at træde frem, men for det meste er det muligt – og jeg vil altid gerne forsøge.

Du vælger selv, om der er en bestemt kær, du ønsker kontakt til, eller vi blot åbner for kanalen, og ser, hvem der træder igennem.

Afdøde vil vise sig for mig, og jeg vil beskrive vedkommende for dig. Afdøde vil vise minder, genstande, begivenheder mv, så du ud fra dette kan genkende vedkommende. Herefter vil jeg overbringe de budskaber, som afdøde har til dig og dit liv.

Det er en meget rørende og magisk seance, som giver både ro, tårer, grin og tryghed.

Seancen kan foregå 1:1 – eller I kan vælge at være flere sammen. Der vil være mulighed for fysiske og telefoniske seancer, du bestemmer selv, hvad der passer bedst til dig. Seancen kan optages og sendes til dig.

{

José fortæller

”Min søster og jeg fik en uforglemmelig oplevelse hos Lone.

Vores mor er er gået bort for blot 3 måneder siden og vi har siden da, haft et ubeskriveligt savn til hende og en dyb sorg under huden.Lad mig sige det sådan, at vi ikke var et sekund i tvivl om at Lone fik skabt en forbindelse til vores mor.

Der var så specifikke detaljer, som ingen kunne vide noget om. Der var ting som min søster og mor havde sammen, som blev italesat, som JEG ikke engang vidste.

Tusind tusind tak for at danne denne livsforandring for min søster og jeg! Vi er evigt taknemlige! 🍀”

{

Christina fortæller

”Kære Lone. Af hjertet TAK for at finde min mor. Det var så STORT det du gjorde – at jeg ikke kan sætte ord på det! Det var forløsende og trøstende og giver mig ro og håb. Jeg har givet ordene videre til særligt min far og søster – det er også vigtigt for dem.

Via dig fik jeg bekræftet, at jeg kan stole på det, som jeg selv har fornemmet. Det var forløsende og alt det du sagde var alt det, som jeg håbende du ville sige – og tænk så sagde du det! Ja, jeg har sovet som ”en sten” i nat. MEN jeg er glad og tryg og ”roen begynder at sænke sig” inde i mig og min familie. Af hjertet TAK Lone.

Jeg er dig evigt taknemmelig!

De kærligste hilsner, knus og tanker fra Christina”

Det kan du opleve efter en afdøde-kontakt

Kontakten til den afdøde sker gennem mig, hvor jeg arbejder som kanal for den afdøde, og får budskaber herigennem fra den afdøde til dig. Du kan få vejledning til, hvordan du selv kan kommunikere med den afdøde og bliver opmærksom på og fornemme de små tegn, der sendes dig.

Du vil opleve, at du får meget større nemhed i at “tænke på den afdøde” og få en fornemmelse af at afdøde er der, og at de lytter og giver en form for følelsesmæssig støtte.

Du får mulighed for at få sagt det, du har på hjertet, som du ikke nåede eller simpelthen ikke turde, mens afdøde levede. Samtidig kan du få svar på, at afdøde følger og hjælper dig, og på hvilken måde og få afdødes råd og synspunkter på en given situation.

mock up af Lones facebook-side

Følg med på Facebook og få gode råd

På min Facebook-side deler jeg relevante tilbud, behandlinger, kommende kurser og workshops, som kan være en mulighed for dig til at dykke ned i din egen spiritualitet.