Lone Kaalund

Clairvoyance og budskaber

Clairvoyance betyder klarsyn

Står du ved en skillevej – måske pga. jobsituation, kærlighed/skilsmisse, bolig, stress eller andet – og er i tvivl om det næste skridt, så hjælper jeg dig gerne med svar fra dine guider. Måske har du blot lyst til at prøve, hvad clairvoyance kan gøre for dig. 

Du vil altid have din egen frie vilje, og du bestemmer selv, om du ønsker at gå en vej, som Universet anbefaler for dig. Der vil være mulighed for fysiske og telefoniske seancer, du bestemmer selv, hvad der passer bedst til dig. Seancen optages og sendes til dig.

Det er vigtigt at sige, at jeg ikke kommer ind på dødstidspunkt, alvorlig sygdom, ulykker og 3. person og har tavshedspligt.

Clairvoyance

Det er for dig, som har brug for at få flere indgangsvinkler og muligheder til dit liv lige nu. Vi ser også på, hvilke udfordringer du oplever, og hvor i dit liv de stammer fra.

Clairvoyant rådgivning

Det er for dig, som har brug for rådgivning i forbindelse med udfordringer og muligheder i din livssituation.

{

Anonym klient

”Tak for i går, meget vild oplevelse til clairvoyance hos dig 🕯️. Er så glad ♥️

Efter jeg kom hjem og hørte det igen med min mand, kom vi frem til at det billede du talte om ved graven måtte være det, jeg har hængende i stuen, hvor hjertet også er.”

{

Anonym klient

”Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Du er godt nok præcis og det overraskede mig, at du nærmest ser direkte igennem mig, når du kun havde mit fornavn.

Det er virkelig en god oplevelse, jeg kommer igen. Jeg har allerede 3 veninder, der har lyst til at prøve det.”

Step by step

Sådan foregår en clairvoyance hos mig

Seancen foregår ved, at jeg stiller mig til rådighed for den åndelige verden. Hertil bruger jeg alle mine sanser, klarsyn, klarfølelse og klarhørelsen, som stilles til rådighed for de åndelige guider, som bruger mig som kanal til at sende beskeder til dig.

Jeg stiller først ind på din sjæleessens, som er dig i den reneste udgave uden blokeringer og påvirkninger fra andre. Din sjæleessens kan du have fortrængt, men som ligger dybt i dig og er genkendelig for dig.

Vi vil derefter kigge på de udfordringer og blokeringer, som du med fordel kan arbejde med for at dit liv ændres, og du vil komme tilbage til det bedste sted i dig. Både din fortid, nutid og fremtid indgår i de budskaber og vejledninger, som du modtager. 

Universet vil kun komme med gode budskaber og vise dig vejen til det bedste sted i dig, hvor du er i den reneste form, og du vil kunne tage de bedste valg for fremtiden.  

Lone står op ad væggen og kigger ind med et smil på læberne

Hvad er clairvoyance egentlig?

Clairvoyance er en form for perception eller forståelse, der går ud over de traditionelle fem sanser. Clairvoyante opfanger informationer eller indsigter på en måde, der ikke er baseret på almindelig syn, hørelse, smag, lugt eller berøring.

Det er vigtigt at vide, at der er mange variationer inden for clairvoyance, og nogle har specifikke færdigheder som f.eks. at være i stand til at læse auraer, forudsige begivenheder eller kommunikere med afdøde. Det kan også opfattes i billeder, symboler, farver og lignende.

mock up af Lones facebook-side

Følg med på Facebook og få gode råd

På min Facebook-side deler jeg relevante tilbud, behandlinger, kommende kurser og workshops, som kan være en mulighed for dig til at dykke ned i din egen spiritualitet.