Healing af dyr

Healing af dit kæledyr

Step by step

Sådan foregår healing af dyr:

Healing af kæledyr foregår som fjernhealing, da jeg desværre ikke har mulighed for at tilbyde dig, at medbringe dit kæledyr i min klinik. Samtidig kan dit kæledyr opleve stress ved at blive transporteret fra sit hjem og til mig. Det er heller ikke altid praktisk muligt at flytte dit kæledyr. 

Du kan altid sende mig et billede af dit kære kæledyr, men det er ikke nødvendigt, for at min healing virker.

Under en healing stiller jeg mig til rådighed som kanal for den energi, som den åndelige verden sender gennem mig til dit kæledyr. Dit kæledyr modtager den healingsenergi, som er passende for det, ud fra hvad det er klar til at modtage.

Reiki healing gør at det fysiske og psykiske plan kommer i balance. Healing forløser det negative og fremhæver det positive i kærlig, omsorgsfuld og dybdegående behandling.  

Min erfaring er, at dyr er meget modtagelig for healingsenergien, og kræver derfor ofte færre behandlinger end mennesker for at opleve gode resultater.

For det meste vil 1-2 behandlinger give store forbedringer.

Lone står op ad væggen og kigger ind med et smil på læberne
{

Anonym klient

”Min kat har igennem en uges tid lidt af maveinfektion, hvor hun ikke spiser. Hun har gennem hele sit sygdomsforløb haft perioder med uro og forvirring og rastløshed, men mest af alt har hun ligget og sovet nærmest uden at bevæge sig.

Her morgenen efter din healing i går aftes, har min kat genvundet en del af sin energi. I morges gik hun rundt og mjavede efter morgenmad, som hun næsten altid har gjort, før hun blev sløj og syg.

Hun er stort set sig selv igen. Så tak for din healing.”

Det kan healing gøre for dit kæledyr

Reiki healing gør at det fysiske, psykiske, mentale og sjælelige plan kommer i balance. Healing forløser det negative og fremhæver det positive i kærlig, omsorgsfuld og dybdegående behandling.

En behandling er altid individuel og giver dit kæledyr en dyb ro og letter ved stress og giver afslapning, på sammen måde, som ved mennesker.

Jeg er certificeret REIKI Mester og tilbyder derfor REIKI healing. Jeg er uddannet hos Marzcia Techau. Mestergraden er jeg certificeret i hos Anja Danica. Jeg er medlem af Healerringen.

mock up af Lones facebook-side

Følg med på Facebook og få gode råd

På min Facebook-side deler jeg relevante tilbud, behandlinger, kommende kurser og workshops, som kan være en mulighed for dig til at dykke ned i din egen spiritualitet.