Healing

Healing for krop, sind og sjæl

Step by step

Sådan foregår en healing hos mig

Under en healing stiller jeg mig til rådighed som kanal for den energi, som den åndelige verden sender gennem mig til dig. Du modtager den energi, som er passende for dig, ud fra hvad du er klar til at modtage og parat til at arbejde med.

I healingen kan jeg komme ind på Indre barn, Englehealing, Epigenetisk (slægten) og Karmisk healing (tidligere liv) og Traumehealing.

En behandling er altid individuel og giver en dyb ro i mave, hoved og sind – totalt afslapning, nærmest som at blive pakket ind i den kærligste vat og bomuld. Det er balsam for sjælen.

En healing kan fås både som enkelt behandling, eller som afslutning på både en clairvoyance eller afdødekontakt. Du har også mulighed for at modtage fjernhealing på et nærmere aftalt tidspunkt.

Under sessionen ligger du på en briks fuldt påklædt.

Lone står op ad væggen og kigger ind med et smil på læberne
{

Anonym klient

”Tak Lone🥰. For rigtig god healing. Jeg glæder mig til at vågne op til denne ro i morgen.”

{

Anonym klient

”Af hjertet tak 🙏🏻. Du er en engel på jorden. Du gør vilde ting ved mit helbred. Jeg var så stresset, da du startede og nu har jeg ingen tankemylder og rygsmerter.”

Det kan healing gøre for dig

Reiki gør at det fysiske, psykiske, mentale og sjælelige plan kommer i balance. Healing forløser det negative og fremhæver det positive i kærlig, omsorgsfuld og dybdegående behandling.

Reiki er velegnet til ubalancer, som fx smerter, stress, angst, hovedpine, utilpashed, uro, tankemylder, manglende overskud, velvære, selvforkælelse, beroligelse – eller hvad du ellers kan tænke dig at få hjælp til at slippe. Det er også særligt godt mod eksamensangst.

Jeg er certificeret REIKI Mester og tilbyder derfor REIKI. Jeg er uddannet hos Marzcia Techau. Mestergraden er jeg certificeret i hos Anja Danica. Jeg er medlem af Healerringen.

mock up af Lones facebook-side

Følg med på Facebook og få gode råd

På min Facebook-side deler jeg relevante tilbud, behandlinger, kommende kurser og workshops, som kan være en mulighed for dig til at dykke ned i din egen spiritualitet.